Поп-фолк превицата Бриана се отправя към адриатическо морско пътешествие за възрастни, наречено

...
Поп-фолк превицата Бриана се отправя към адриатическо морско пътешествие за възрастни, наречено
Коментари Харесай

Ексклузивно разкритие! Родна фолк певица се качва на "Кораба на оргиите", където ще се забавлява с бичове, маски и секс играчки

Поп-фолк превицата Бриана се насочва към адриатическо морско странствуване за възрастни, наречено Desire Venice Cruise, написа в. " Телеграф ". Колоритното пътешестване ще се състои на борда на лайнера „ Amazara Quest “ през есента и дава обещание доста страсти, като мотото е: „ Желаният круиз... Чувственият метод да избягате “. Както БЛИЦ към този момент заяви, сега лайнерът пътува по различен маршрут, като след остров Родос, през днешния ден „ Кораба на оргиите “ дебаркира на пристанището в критския град Ханя. В него пътуват 393 души екипаж и 660 пасажери от които 329 мъже и 331 дами. Сред тях и 28 българи.

Пътуването на фолк певицата обаче ще започва през есента, когато лайнерът ще направи нова " секс обиколка " и ще мине през Хърватия и Словения.

Цената за пътешестване на човек стартира от 2.349 $ и стига до 8.875 $ за първокласна суита.

Менюто “ включва тематични еротични вечери, kinky shows, секс онлайн и уроци pole dancing. Освен „ огнените “ прояви, туристите ще се хранят в тузарските заведения за хранене и ще се възползват от всички улеснения на круизен транспортен съд.

Бичове, маски, кожени секс-екипи и други секс играчки се приказва, че са подредени в стаите и в залите на оргиите на круизния транспортен съд.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР